Ποιοί είμαστε

Το “style4ever” είναι ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα έκθεσης και διάθεσης γυναικείων ρούχων, μέσω του Διαδικτύου

Η συγκεκριμένη σελίδα είναι η προέκταση του φυσικού μας καταστήματος “style4ever” που λειτουργεί στη Περαία Θεσσαλονίκης  στην οδό Λεωφ. Θεσσαλονίκης & Ρωμανού γωνία. Το style4ever είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα στην περιοχή, πάνω στο γυναικείο ρούχο σε κανονικά και μεγάλα μεγέθη. Είναι ένα σημείο αναφοράς για όλες τις γυναίκες. Εδώ, θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια και πάντοτε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Εδώ, υπάρχουν ρούχα καθημερινά, σπορ, κλασικά και άνετα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες. Όλα έχουν μοντέρνες γραμμές, μοντέρνα χρώματα και φινέτσα. Υπάρχουν, βέβαια και πιο κλασσικά ενδύματα ακόμα και σε μεγάλα μεγέθη, πολύ καλής ποιότητας και ραφής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου παρουσιάζουμε καινούρια σχέδια, γι’ αυτό έχετε κάθε λόγο να επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα style4ever.gr συχνά για να τα ανακαλύπτετε.  Πιστεύουμε, άλλωστε, ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει την δυνατότητα να ντύνεται όμορφα, κομψά, και άνετα για να αρέσει πρώτα στον εαυτό της και μετά στους άλλους. Για αυτό, φροντίζουμε να έχουμε συνεχώς νέα σχέδια και να ακολουθούμε πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Δ/νση : Λεωφ. Θεσσαλονίκης & Ρωμανού γωνία Περαία Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 57019

Τηλ. : (+30) 23920 22739  e-mail : info@style4ever.gr